.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Половината семейни двойки се карат заради тази причина през ваканцията

Даяна Петкова | преди 49 седмици
двойки
Снимка: iStock
Една и съща е за повечето обвързани. Влизате ли в статистиката?

Половината семейни двойки споделят, че срещат неразбирателство с половинката си, защото са прекалено отдадени на работата си през ваканцията, сочат резултатите от ново проучване.

Макар и пътуванията да заздравяват връзката, работата по време на почивката може да има обратен ефект върху взаимоотношенията.

Правят ли ни пътешествията по-отворени към любовтаОказва се, че пътуванията до нови дестинации ни правят по-влюбени и заздравяват връзката ни

Около 34% от хората в проучването отговорили, че проверяват електронната си поща по няколко пъти на ден, а 41% - поне веднъж дневно. Само 3% от тях изобщо не работили по време на ваканцията.

двойки
Снимка: iStock

Това не означава, че трябва напълно да пренебрегвате работни задължения, ако възникнат такива. Просто установете с половинката си правила още преди самата почивка, които и двамата ще спазвате.

Уговорете се с колегите си да ви звънят само в спешни случаи. Отделеното време за работа трябва да бъде не повече от 15 минути на ден – тогава и двамата можете да свършите каквото е необходимо.

За да елиминирате изкушението да си проверявате пощата, включете телефона в "Самолетен режим" или режим "Do Not Disturb".

Финалната стъпка, която да запомните, е да активирате автоматичните отговори от рода на "Извън офиса съм" на служебната поща, за да са наясно всички, че не сте на разположение в офиса през този период.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?