.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

По следите на Юлисес Мур и Каменните пазачи

LadyZone.bg | преди 5 години
Юлисес Мур
Включете се в новия ни конкурс

 

Кой наистина е Юлисес Мур? Петата книга от популярната и у нас приключенска поредица търси отговор на този въпрос. „Каменните пазачи” вече може да се открие в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Научете повече...

Книгата

Джейсън, Джулия и Рик се приближават все повече до истината. Но Обливия и Манфред също са на път да осъществят целта си – да стигнат до Вила Арго и да преминат през Вратата на времето. Сега трите деца трябва да намерят Черния Вулкан, стар приятел на Юлисес Мур, който е бил машинист на влака на Килмър Коув. За тях това значи начало на ново пътешествие. Дестинация: 12 век, Градината на вечната младост.

Отзивите

Поредицата за Юлисес Мур е издадена в 2 милиона екземпляра и преведена на 24 езика, сред които руски, корейски, китайски и японски. Книгите от нея са изпълнени с екшън, приключения и вълнуващи пътешествия из историята.
Прочетете откъс от романа и посетете фейсбук страницата на поредицата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?