След развод животът на всеки един човек се обръща на 360 градуса. Следователно един от начините да съхрани емоционалния си и психически бланс е да се среща с хора. Понякога това са стари познати, с които се срещате около чаша вино, понякога са нови запознанства с цел установяване на нова интимна връзка. Тук сме събрали пет типажа, които трябва да избягвате, защото ще изсмучат цялата ви енергия.

1. Сексуалният маниак с чар

Разведените жени често попадат на този типаж, подведени от неговото обаяние. Той е наранен емоционално от своя развод и това го прави още по-опасен. Понякога може да е „вечният ерген”, но това не облекчава нещата. За щастие, той бързо разкрива същността си, така че просто бъдете по-предпазливи и внимателни.

2. Неомъжена жена в труден период

Тя е наранена от нещо, вие също. Това обаче не ви сближава, както изглежда на пръв поглед. Срещите с тази жена ще ви изтощят още повече. Образно казано, тя ще ви кара да се хвърлите в огъня или да се изкачите на някое дърво, за да спасите мяукащата й котка. Само и само, за да докажете своето приятелство. Точно в този момент обаче вие самата имате нужда от подкрепа.

3. Разделеният

Независимо дали е мъж или жена, това е човек, който е разделен с брачния си партньор. Той постоянно обяснява как ще се разведе, но не го прави. Освен това прекалено често ви занимава с неговите лични драми. Това изсмуква и без това малките ви запаси от психична енергия. А най-лошото е, че в един момент този типаж се връща в брака, което не е лошо, но ще се почувствате изоставена.

4. Ядосаният

Той (или тя) е ядосан на целия свят. Ако е разведен и живее сам, счита, че животът е несправедлив към него. Ядосаният си мисли, че щом сте прясно разведена, трябва да мразите целия свят като него и да симпатизирате на неговия мироглед. Болката и омразата, които той изпитва след развода, са като статично електричество по него и трябва да избягвате контакт с такъв човек. Имате нужда от свежест и прохлада, а не от огън, който може да ви изгори.

5. Детемразецът

Разведените жени с дете (деца) могат да попаднат на мъж, който в началото декларира, че няма нищо против малчуганите, но после нещата се променят. Той ревнува, че отделяте повече време на детето. На практика той се явява още едно дете, за което трябва да се грижите. Не ви трябва такава тежест на плещите.