Пет нови книги с популярните герои от „Дисни ченъл” – София Първа и Виолета, издава „Егмонт България”. Това са две пъстри занимателни книги с лепенки и една рисувателна книга „София Първа”, както и книгите с Виолета – „Раздвоено сърце” и „Как и защо се заражда приятелството”.

София Първа

Смела, любознателна и с добро сърце, София Първа е обикновено момиченце, което се учи да бъде принцеса. Заедно с нея децата опознават света на кралските особи и разбират, че истинските принцеси се отличават с качества като честност, сърдечност и изисканост.

На книжния пазар вече може да откриете три книги със София Първа. Двете занимателни книги от поредицата „Забава с лепенки“ са за деца над 3 години и са ценен помощник в развитието на фината моторика и трениране умението за концентрация. Те запознават с цветовете и насърчават творческото мислене. Рисувателната книга с малката принцеса ще им помогне в усъвършенстването и координирането на движенията на пръстите и ръката, а също и в умението за концентрация.

 

Виолета


Слънчева, открита и усмихната, Виолета печели сърцата на феновете по цял свят. Сериалът на „Дисни ченъл” разказва за живота на младото момиче, което преследва своята мечта да пее. А книгите по него вдъхновяват читателите да последват примера на Виолета. Такива са и двете нови издания за Виолета – „Раздвоено сърце” и „Как и защо се заражда приятелството” (на книжния пазар от няколко седмици са „В моя свят” и „Как и защо се влюбваш”). „Раздвоено сърце” проследява сюжета от сериала, а „Как и защо се заражда приятелството” разкрива на момичетата защо всичко е по-лесно, когато на своя страна имаш човек, който те обича и държи на теб. И двете издания ще могат да се открият в книжарниците от 24 февруари. А от днес на вестникарския пазар е първият официален брой на най-новото списание „Виолета”. Любопитни истории, плакат, интервюта и модни съвети се откриват из страниците на списанието. Уверете се сами!

 

Конкурс

Спечелете комплект книги със "София Първа" за своята малка принцеса или комплект от новите книги за „Виолета”.

Отговорете на въпроса: „Кой е любимият ви Дисни герой?

Отговорите си оставяйте като коментар под статията. В конкурса участвате само с един отговор до 7 март 2014 година.

Имената на трима късметлии, които печелят книгите със "София Първа", и на трима, които печелят тези с "Виолета", ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!

Кой спечели в предния ни конкурс >>

 

За да спечелите книгите с Виолета, трябваше да отговорите на въпроса:

 „Какъв съвет бихте включили във вашите „Десет божи заповеди на влюбването”?

Жребият определи тримата късметлии и те са:

ipekir

blagetosd

Сиана Атанасова

На печелившите честито! Нека очакват имейли от нас, а останалите могат да се вкючат в новия ни конкурс - на страница 3!