.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Новото предизвикателство за тийн купоните се нарича Една глътка за 8 (ВИДЕО)

Росица Николова | преди 1 седмица
Алкохол
Снимка: iStock

Сок, газирано безалкохолно, алкохол поне няколко вида - всичко това се предава от ръка на ръка и се върти в компанията на 8 човека. Това е едно от последните забавления за тийнейджърите, когато са на купон.

Всеки отпива от бутилката, която му подава човекът преди него и предава нататък. Трябва да се спазва еднакъв ритъм, за да не спира въртенето на бутилки. 

Опасно или забавно?

Ако можеш сам да си поставиш граници, от кръга на този купон може да извлечеш само забавното. На тийнейджърска възраст обаче това е доста трудно. Децата лесно се подхлъзват по това, което правят всички останали. 

От чисто хигиенна гледна точка въртенето на тези бутилки също е опасно. Устната кухина и респираторният тракт са сред най-богато заселените с микроорганизми зони на тялото ни. Освен с грип и настинка, чрез слюнка може да се предадат и други инфекции - мононуклеоза, херпес, афти и др.  

Как ви действа есента?