Детето е фен на Майстор Мани и неговите приятели инструменти? Тогава със сигурност следите едноименното списание, издавано от „Егмонт България”. Най-новият брой вече може да се открие по местата за продажба на вестници и списания. В него както винаги се откриват най-разнообразни занимателни страници и истории, които дават на малчуганите полезни знания за всекидневните дейности и непосредствения свят.


Да ви разкажем ли какво по-точно очаква малките читатели в новия брой на „Майстор Мани”? Добре тогава! Изданието е посветено на две могъщи природни стихии – огънят и водата. Рубриката „Строителна площадка” този път ще запознае децата със слънчевите панели.

 


„Зелен свят” ще им покаже, че водата е ценно природно богатство и не бива да се разхищава. От „Мани говори английски” ще научат нови думи, свързани със специалната задача на симпатичния сръчко и неговите инструменти в пожарната, а „Аз мога” ще им покажа как да си измайсторят пожарна кола. „Живи инструменти” пък ще им разкаже за хобота на слона. Децата ги очакват още много, много интересни факти и истории. Специалният подарък в броя този път е комплект предпазни слушалки.


Ако детето иска да се впусне в още приключения с Майстор Мани, то новата илюстрована книга „Майстори в игрите” е тъкмо за него.


В нея Мани и инструментите се притичват на помощ на Господин Суинг. Той е вечно зает с работа, а в дома му има неща, които трябва да се поправят. Тази задача обаче няма да се хареса особено на Търнър, сериозната отверка. Причината? Малката дъщеря на господин Суинг – Лийла, иска той да бъде нейната нова играчка. Как ще се разиграят събитията в това забавно приключения ще научат малките читатели, ако разлистят „Майстори в игрите”.


И този път ще ви дадем възможност да се включите в конкурс и да спечелите книга. Наградата е копие от „Майстори в игрите”. А въпросът ни е: „Как се казва дядото на Майстор Мани?”. Отговорите си както обикновено изпращайте до [email protected], като не пропускате да напишете трите имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с 1 верен отговор до 13 септември 2012 година. Имената на четирима печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.