Искате ли направите нещо красиво, заедно с опитен дизайнер? Например коледна декорация, която е по-различна от наниз пуканки или декупаж на свещ. 

Една работилница с кауза ви предоставя възможност не само да сътворите нещо красиво, но и да помогнете на деца, останали без родителска грижа.

В събота, 10.12, в 15.00 заповядайте да направите коледни джуджета и да прегърнете децата без родителска грижа в ателие "Прегърни ме"!

В ролята на Снежанка ще влезе дизайнерката Ирина Памятних от pipilota.com. Тя ще покаже на всички участници в работилницата как да направят свое коледно джудже с мека, бяла брада и чаровен топъл поглед. 

Събраните от таксата за участие средства ще бъдат използвани за дейността на ателието. То е създадено, за да даде шанс на децата без родителска грижа. Те често посещават това артистично, уютно и красиво място, където заедно с техни приятели - художници, артисти, писатели и журналисти, заедно рисуват, четат книги, илюстрират приказки, майсторят парцалени кукли и копринени ангели и др. Учат се да вярват. Учат се да имат бъдеще.