Сю и съпругът й Ноел имат най-голямото семейство във Великобритания. Техните деца са 20, като имат едно преждевременно мъртвородено момченце. В момента Сю е бременна отново и новината, която споделиха в Instagram профила си, е, че очакват момиче. За да направят изненада на децата си с тази новина, двамата напълниха кутии с розови и сини листчета. Когато розовите се разлетяха из въздуха, всички от семейството вече знаеха, че бъдещият член е от женски пол. Така момичетата повеждат, защото до този момент в семейството са били с равен брой. Децата са Крис, Софи, Клоуи, Джак, Даниел, Люк, Мили, Кейти, Джеймс, Ели, Ейми, Джош, Макс, Тили, Оскар, Каспър, Хали, Фийби, Арчи и Бони.

Преди забавното обявяване на пола цялото семейство е присъствало на видеоскрийнинга. Но майката е помолила лекарите да не оповестяват новината на децата. 

Семейството има собствена пекарна, в която основно приготвят пайове. Освен че продават на място, пращат в рамките на цяла Великобритания. най-големите деца - Крис и Софи, вече имат собствени семейства и деца. 

Ето така изглежда сутринта на Коледа у семейството.



Първото дете на Сю и Ноел се ражда, когато тя е на 14, а той на 18 години. През 2018 г. двамата отбелязват 25 години брак.