Няколко наистина странни видеа в YouTube, които малките деца гледат с широко отворени очи и неразбираем за възрастните интерес:

1. Как се отварят яйца Kinder Surprise:

Какво е това: Забранени в САЩ, шоколадовите яйца крият малки играчки в търбусите си. Така или иначе, може би ще ви е странно да научите, че има хора, които се снимат, докато отварят играчките си, а малките деца гледат тези видеа с часове.

Най-шокиращият факт: Най-гледаната звезда-автор на тези видеа се нарича "Disney Collector" и има над 2 МИЛИАРДА гледания в YouTube. Ами...

2. Маша и мечокът

Какво е това: Руски анимационен сериал, в който се разказва за приключенията на добрата, но палава Маша и Мечока, който е бил цирков артист.

Най-шокиращият факт: Маша говори на руски, така че всички деца, които не са с нейната националност, нямат представа какво казва тя. И все пак прекарват часове пред екрана.

3. Как се излюпват пиленцата

Какво е това: Бебета пилета се излюпват от яйцата си и за първи път виждат света.

Най-шокиращият факт: Горното видео е гледано повече от 11 милиона пъти, най-вече от малки деца, които вероятно вече са готови да чуят за птичките и пчеличките.

4. Как се приготвят торти

Какво е това: Готвачи показват на зрителите как се приготвят тортите - стъпка по стъпка.

Най-шокиращият факт: Някои от тези торти са наистина странни - например тази във формата на кец.

5. Деца, които се срещат с принцесите на Дисни

Какво е това: Домашни видеоклипчета, на които деца се срещат с принцесите на Дисни.

Най-шокиращият факт: Има изумително много такива видеа, а феновете включват и пораснали, които не са забравили детското в себе си.