Експертката по родителство Джо Остин разкрива ексклузивно пред британския "Екпрес" любопитни подробности за различния родителски подход на Меган Маркъл и Кейт Мидълтън.

Джо Остин има 30-годишен опит като преподавател и образователен консултант в частното училище Tayberry Tuition and Consultancy.

"Кейт очевидно е под натиск да възпитава бъдещ крал - какъвто имаше и върху кралица Елизабет Втора и принцеса Даяна", казва Остин.

Снимка: Getty Images

"Но като човек, който е имал "нормално" детство далеч от вниманието на обществеността и аристокрацията, Кейт иска да гарантира, че децата й ще бъдат здраво стъпили на земята", допълва тя.

"В миналото Кейт е говорила за прекрасните си спомени от детството. Тя иска да е сигурна, че децата й ще имат същите хубави спомени, когато пораснат", казва Джо.

"Кейт сподели в подкаста "Щастлива мама, щастливо бебе" (Happy Mum, Happy Baby), че прекарват възможно най-много време навън като семейство. Освен това те се опитват да имат колкото се може повече приключения, когато са заедно и единият от двамата родители не е зает с кралските си ангажимент", допълва Остин.

Снимка: Getty Images

"По всичко изглежда, че Меган е много по-протективен родител. Тя иска децата й да получат възпитание възможно по-далече от светлината на прожекторите", казва Джо.

"Подобно на Кейт, Меган също цени стойността на това да прекарват времето си навън и да се забавляват - както може да се види от кокошарника им в Лос Анджелис, за който се грижат с любов", допълва тя.

Кейт и Уилям наеха бавачката Мария Тереза ​​Турион Борало от колежа "Норланд" - това се случи през 2014 г., когато принц Джордж беше само на осем месеца. Ето как Джо коментира дали Меган и Хари ще имат нужда от подобна помощ в дома си в Монтесито, Калифорния.

"Очаква се, че Меган ще има нужда от някаква помощ в къщата с децата си. Особено с разнообразието от ангажименти, които тя и съпругът й Хари имат като част от благотворителната им дейност", допълва тя.