Водещата на социалното предаване "Бригада нов дом" Мария Силвестър и бригадата на Караджов сбъднаха мечтата на едно малко момиченце и направиха живота на баща му малко по-лек. 10-годишната Александра и баща й Ангел живеят сами, след като майката решила внезапно да ги напусне. По професия бащата е дърводелец и трудно успява да осигурява нужното за ежедневието на семейството. Но въпреки това двамата живеят в любов и разбирателство. 

В къщата, където живеят, няма прокарана вода, а Ангел не може да задели средства за ремонт. Това не е правено от 1989 г., когато бащата заживява в тази къща, в село до София. В дома им няма вътрешна кухня, което прави ежедневието доста трудно. за да приготвя храна, Ангел използва лятната външна кухня. 

След инцидент в дома, едната стая е неизползваема, а Ангел е принуден да спи на дивана в хола.Той се грижи сам за абсолютно всичко и изиграва ролята както на баща, така и на майка за Александра.

Ангел мечтае за нова кухня, а малкото момиченце - за по-приветлива и красива детска стая.

Мария Силвестър и майсторите се изправят пред доста предизвикателства. Но в края на краищата успяват да направят още по-щастливи един баща и неговата дъщеричка. Александра се сдобива с чудно красива детска стая, която ще накара очите й да блеснат.

Как се сбъдва една мечта и къде ще заживеят самотният баща и дъщеря му - гледайте и на 30 март от 21:00 ч. по bTV в "Бригада нов дом".