Колко бързо растат децата – вероятно сте използвали израза многократно при среща с приятели с деца, които не сте виждали от месеци. Ето по този начин реагирахме ние, когато видяхме най-новата снимка на наследниците на футболната звезда Кристиано Роналдо. Той стана баща за четвърти път в средата на ноември миналата година, когато настоящата му приятелка Джорджина Родригес роди момиче. Щастливият татко скоро не беше показвал децата, но благодарение на майка му Мария Долорес Сантос Авейро и снимките, които споделя тя в Инстаграм, феновете могат да видят колко са пораснали 7-месечните близнаци Ева и Матео, които се родиха през юни 2017  чрез сурогатна майка.

Към последната снимка, която щастливата баба сподели в социалната мрежа, тя добави на португалски „Специалните дарове в живота ми“.

Преди няколко дни пък гордата майка на футболната звезда на „Реал Мадрид“ ни направи свидетели как свекърва и снаха се разбират перфектно, докато се грижат за трите бебета и порасналия Кристиано Джуниър. От снимката се вижда и най-малкият член на семейството, който вече е на 3 месеца – Алана Мартина.

Самият Кристиано Роналдо също не пропуска случай да покаже колко е щастлив от факта, че къщата му е пълна с четворна радост.