Пътят на Лесли Сетингук към това да стане майка на две деца е осеян с много трудности, сълзи и разочарования. Първият й син се ражда чрез инвитро процедура. Второто бебе обаче е изстрадано – Лесли забременява два пъти, но и двата пъти губи децата. С последната останала замразена яйцеклетка, с която разполагат и цялата надежда на света, семейството успява да се сдобие с още един член – малкият Ленън, който се ражда на 14 декември 2017 година.

Ленън се превръща в двойно „бебе на дъгата“, защото майката губи две други деца преди да го роди. „Бебета на дъгата“ са заченати след спонтанен аборт или мъртвородено дете. Терминът почита волята на родителите и всичките им цветни емоции, така както знаем, че след бурята се появява дъга, давайки надежда за бъдещето.

„Цветната дъга, до която стоиш на снимката, е направена от всяка игла, флакон и бутилка от лекарства, които използвахме през последните две години. Тя представлява часовете, прекарани в инжектиране, лепкавите следи от медицинските лепенки и количеството изпити лекарства. Това, което не се вижда на снимката, са безбройните часове, прекарани пред лекарския кабинет, насиненият ми корем, надеждите и мечтите ни, както и сълзите“. Това е част от писмото, което Лесли пише до сина си Ленън, публикувано в сайта lovewhatmatters.com.