.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лабрадорът Фред, който осинови 9 малки патета

LadyZone.bg | преди 1 година
фред
Снимка: Instagram

Невероятно е какви магични взаимоотношения могат да се породят между животните. Такива, каквито никога не биха могли да същестуват между нас, хората. За лабрадорите знаем, че бързо се привързват към децата и стават техни верни другари, но не сме предполагали, че един лабрадор може да стане отдаден родител на... патета.

Гома е куче с уши като на Мики МаусНе сме виждали толкова очарователни уши

10-годишният Лабрадор Фред е щастлив обитател на Mountfitchet Castle – популярна туристическа атракция в Станстед, графство Есекс. Когато разбира, че майката на 9 новоизлюпени патенца е изчезнала, той ги приютява под лапата си и започва да се грижи за тях като истински родител.

Персоналът на атракциона бил разтревожен за малките обитатели, до момента, в който всички забелязали, че те вече имат на кого да разчитат.

Фред няма нищо против сладките жълти същества да му се качват на гърба и главата, както и по цял ден да ги гушка и да си играе с тях.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?