Предполагам, че ще изненадам всички, но ще започна с едно предизвикателство към вас. Какъв ще е отговорът на тази задача: едно куче+една елха+дузина подаръци+двайсетина играчки за елха+няколко съблазняващи, блестящи дранкулки и джаджи=?

Мисля, че всеки собственик на куче знае е отговорът. Но ако все пак не сте имали подобен преживяване и не сте изпитвали насладата от сутрешното събуждане с тръпка в корема, която ви подсказва, че може би ви чака специална изненада в дневната... следващата класация е във ваш интерес. Представяме ви - "Най-палавите кучета за Коледа".

Дано се забавлявате!

13. Представяме ви Кати. Тя се окичи с тринадесета позиция, защото "не харесва" новата си рокля.

"Новата ми рокля ме остави вцепенена"

Снимка: dogshaming.com

12. Има ли по-вкусно нещо от кабела на коледните лампички?! Не мисля.

Снимка: dogshaming.com

11. По Коледа явно най-голяма жертва са коледните лампички. Деликатес за ценители.

Снимка: dogshaming.com

10. На десето място класирахме този чаровник, който се опитва да съсипе Коледа, но добре, че стопанинът му е наблизо, за да спаси положението.

Снимка: dogshaming.com

9. След коледните светлини е ред на Дядо Коледа. Явно не само малките деца се страхуват от него или просто не го харесват. От същия синдром страда и Амиш.

Снимка: dogshaming.com

8. На осма позиция е този сладур, който определено не харесва Коледа.

Снимка: dogshaming.com

7. Представяме ви Ханк, който "не се срамува от нищо". Чаровникът решил да се позабавлява, както сами можете да видите, като пухне носи си под роклята на стопанката си, а защо, прочетете сами.

Снимка: dogshaming.com

6. В класацията за най-омразни неща, свързани с Коледа, след лампичките и Дядо Коледа се нарежда и елхата. Този чаровник, в знак на протест срещу празника, е решил да препишка коледното дърво. Страхотна изненада, нали?! Добре, че под нея все още не е имало подаръци.

Снимка: dogshaming.com

5. След елхата е ред и на останала украса като пластмасови Дядо Коледовци, плюшени снежночовеци, еленчета от свещ и т.н.

Снимка: dogshaming.com

4. Домашните любимци винаги се грижат за нас: тревожат се дали сме щастливи, дали спим, дали сме се нахранили, дали ни е топло на краката или ще четем ли тази книга или не. Без тях сме загубени. Пример за това са тези двама мъници, които от все сърце и с най-искрени чувства са помогнали на стопаните си да отворят подаръците на 24 декември. Все пак са празници. Дни на почивка и за време със семейството, а отварянето на кутии само ще ги измори и разсее.

Снимка: dogshaming.com

3. Той може да е мил и чаровен, но явно елхата не е на същото мнение. Особено след като е била маркирана.

Снимка: dogshaming.com

2. След като си вземете куче, то става неизменна част от семейството. И когато вкъщи се вземат някакви решение, неговото мнение също трябва да се зачита, защото...

"Татко искаше да започне да спестява за мотор. Затова нямах избор и трябваше да му кажа, че аз и Мама не удобряваме... Кредитните карти се архивират. Извинявай, татко!"

Снимка: dogshaming.com

1. Победителите определено си заслужават първата позиция. Ето защо:

"Оставихме ти не един, не два, а пет подаръка на пода, докато беше на училище. Весела Коледа!"

Снимка: dogshaming.com

Вашите любимци изненадаха ли ви с нещо подобно за празниците? Споделете с нас в коментарите под статията. Весела Коледа!