.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Когато детето е в офиса на мама - 10 занимания с подръчни материали

| преди 49 седмици
майка
Снимка: iStock

Лято е и детските градини са във ваканция, ремонт или се случват така нелюбимите на майки и деца сборни групи. В горещите, почивни месеци може да се наложи мама да доведе детето в офиса си, защото няма кой да го гледа. И макар иначе времето от 8 до 17 направо да хвърчи, за малчугана тези 8 часа може да се окажат доста дълги. Особено ако трябва да стои на едно място и да пази тишина, за да не пречи на колегите ви.

Ето няколко интересни занимания, които може да му осигурите, при това без никакви специални материали, само с наличните, които имате на бюрото си.

С дете в офиса – филм на ужасите с елементи на комедияНе е професионално да заведете малчугана на работата си, но е човешко!

1. Оцветяване на картинки
Принтирайте любимите персоначи от филмчета на детето. Дайте му наличните моливи, химикалки и маркери, които използвате за редактиране и отбелязване върху документи, и със сигурност ще му бъде интересно поне 30 минути.

2. Бижута от кламери
Във всеки офис има кутийки с кламери. Когато се закачат един за друг, лесно се превръщат в гривни и гердани. Особено забавно е, ако кламерите са цветни.

дете в офиса

3. "Конфитюр" от сламки
Ножица, сламки и бурканче - това е всичко необходимо за тази игра. Сламките може да вземете от барчето в работата ви, а буркана запазете от обяда си. Детето може да реже сламките на малки парченца и да пълни с тях бурканите. Дайте му задача да ги раздели по цветове. Това ще е по-голямото предизвикателство.

дете в офиса

4. Апликация върху лист
Лепило и каквото имате под ръка - цветни хартийки, лепящи се листчета, страници от стари календари... Нека детето изреже различни формички и да направи колаж от тях с малко лепило.

5. Театър със сламки
Принтирайте любимите геройчета от анимации на детето. Накарйте го да ги оцвети и изреже. На гърба на всяка хартиена фигурка залепете сламка с тиксо. Така ще получите кукли за игра. Театърът е готов.

дете в офиса

6. Торнадо върху стола
Подредете листове и картинки върху седалката и поставките за ръце на стола. Завъртете го силно и наблюдавайте кой лист ще изхвърчи най-далече.

дете в офиса
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?