.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кампания "Любовта е действие 2014" финансира семейства с репродуктивни проблеми

LadyZone.bg | преди 5 години
Семейство
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Стартът на кампанията бе поставен на 23 септември. Желаещите да се възползват от нея могат да подават документите си до 10 декември

Ние, от LadyZone.bg, с радост бързаме да ви съобщим една прекрасна новина, която ще дари с вяра и надежда много български семейства, копнеещи да се сдобият със своя рожба.

Нашите приятели от информационен портал Инвитро България заедно с десет ин витро клиники от цялата страна организират Национална кампания под надслов "Любовта е действие 2014" в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми. Според последни проучвания такива имат между 140 хил. и 250 хил. семейства у нас. Тревожни са и данните, които сочат, че се топим с по 7 души всеки ден.

Именно съпричастността на медиците към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна едни от най-големите ин витро центрове да се включат в инициативата и да финансират двойки с ин витро процедури, инсеминации, диагностика на стерилитета, проследяване на бременността и дори пред имплантационна диагностика. С тази инициатива те доказват загрижеността си към своите пациенти.

"Любовта е действие" се провежда за втора поредна година. Миналата година участие в кампанията взеха 8 ин витро центъра и Инвитро България. С тази инициатива бяха дарени 7 ин витро процедури, 4 авто и 2 донорски инсеминации. Тази година в кампанията участват 10 ин витро клиники и ще бъдат дарени 18 процедури.

Ето и участващите в кампанията ин витро центрове >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?