Знаете ли кой е камионът влекач Иван? Не, нали? Но, ако питате детето, то няма да се затрудни да ви отговори на този въпрос. Особено, ако сте го зарадвали с най-новия брой на списание „Колите” на „Егмонт България”. От него малчуганите научават нови и любопитни подробности за шофьора на Виктор Юго, злодея от анимационния филм на „Дисни” „Колите 2”. Произведен през 1983 година в Източна Европа, Иван е много як камион. Какви са личните му качества, кое е слабото му място и коя кола го използва – всички тези подробности се откриват в броя. Да ви разкрием ли някои от тях? Добре тогава, но не споделяйте с никого!


ПОВЕРИТЕЛНО
Име: Иван
Професия: Личен шофьор на Виктор Юго
Лични качества: Як и брутален
Екипировка: Много здрава конструкция – от предната решетка до куката
Слабо място: Красивите спортни коли от женски пол, които се нуждаят от помощ

На страниците на списание „Колите” децата ще открият още много интересни факти за камионите влекачи. Както винаги, ги очакват и много светаквични приключения в комиксови истории и забавни загадки, този път с изразен лондонски акцент. Ще научат как да си приготвят сами симпатично мастило, с което да изпращат „шпионски” съобщения на приятелите си и ще се забавляват с най-разнообразни шеметни игри.

Специалният подарък в броя е автомобилът Шу Тодороки, а от плаката посрещат лондонските колички Топър Декингтън ІІІ, Чонси Феърс и Страж на кралицата.

Искате ли да изненадате малчугана с друго чудесно издание с любимите автомобилчета - занимателната книга с лепенки „Пътят към победата”?

Отговорете правилно на нашия въпрос и имате всички шансове да я спечелите. А той е: „Как се казва най-добрият приятел на Матю?” Писмата си изпращайте до [email protected], като не пропускате да напишете трите имена, точен адрес и телефон за връзка. В конкурса участвате само с 1 верен отговор до 30 август 2012 година. Имената на двама печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.