„Островът на маските”, четвъртата книга в поредицата за деца, която разбулва мистерията на Юлисес Мур, ще се появи в книжарниците у нас на 20 януари. Тя отново ще поведе младите читатели на шеметно приключение из времето, този път до Венеция от 18-и век. И в този роман ги очакват много заплетени тайни и загадки, екшън и най-различни премеждия.

А сега нека да надникнем в книгата...

 

Джейсън, Рик и Джулия добре знаят, че прочутият изобретател Питър Дедалус държи ключа към тайната на Вратата на времето. Тя е толкова опасна, че се е наложило да я скрие в миналото. Необичайни следи и кодове отвеждат децата до Венеция от 18 век. Изобретенията на Дедалус са разпръснати из целия град, но самият той сякаш се е стопил във венецианската върхушка от маски и сенки. А близнаците и Рик не са единствените, които се опитват да го открият... Дали ще се справят? Това ще научите, ако се потопите в четвъртата книга от поредицата за Юлисес Мур.

 

Ако не сте се докосвали до тях досега, включете се в приключението, като се запознаете с предишните заглавия в поредицата. Това са „Вратата на времето”, „Дюкянът на забравените карти” и „Къщата на огледалата”. Написани в най-добрите традиции на приключенските книги за деца, с много исторически препратки и други интересни факти, романите ще допаднат както на младите читатели, така и на техните родители.

„Островът на маските” ще откриете в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Романът ще може да се закупи и в EPUB формат от iBookstore, както и в повечето сайтове за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.

Убедет се сами: прочетете откъс от романа и/ли посетете фейсбук страницата на поредицата.