Спасяването на света и други екстремни спортове” от Джеймс Патерсън вече може да се открие в хартиен и електронен вариант. Третата книга в тийн поредицата „Максимум Райд” от популярния в цял свят автор на бестселъри ще срещне читателите отново с Макс и нейните хвъркати приятели. Научете повече...

Книгата

Време е Макс и нейните приятели да се изправят срещу най-големия си враг и да изпълнат своята мисия – да спрат „Революцията”. Това е зловещ експеримент, който цели да промени генотипа на избрана част от населението и да създаде господстваща раса.  Досега Макс, Зъба, Изи, Ръч, Газопровода и Ейнджъл винаги са побеждавали заедно силите, срещу които се борят. Но дали ще успеят да спасят света, когато са разделени, принудени да живеят в нелегалност и плен, далеч един от друг?

Отзивите

„Патерсън много добре знае къде са погребани най-дълбоките ни страхове... Въображението му няма предел”, категорично заявяват от New York Times. Вълнуващото продължение на историята на Макс е преведено на над 20 езика. И заслужено печели сърцата не само на порасналите, но и на по-младите читатели за верни фенове на Джеймс Патерсън.

Авторът

Джеймс Патерсън е сред най-популярните автори в света. Неговите книги са продадени в 16 милиона екземпляра само в Северна Америка. Той е първият писател, оглавил едновременно класацията на New York Times за книги за възрастни и за деца. Носител на редица престижни международни награди, сред които „ „Едгар”, „Трилър на годината” и „Автор на годината”. Още за Джеймс Патерсън ще откриете на jamespatterson.com.