Всеки майстор сладкар ще ви го каже: Изграждането на сватбена торта е като изработката на една дреха. Всичко започва с размах върху лист хартия. Върху нея линиите, които изрисувате олицетворяват визията, родила се в съзнанието. Крайният резултат е като вас - уникален. Вкусовете се сместват, цветовете се преплитат, формите и украшенията се отличават от всичко, което сте виждали до сега. Сватбената торта е като облекло, ушито по поръчка - ако не ви подхожда, то тя е провалена.

Следва да видите невероятни изобретения на съвременното сладкарство, които ще не само ще събудят фантазията, но и ще породят желанието за брак. Това, може би, е знакът, който сте очаквала.

Както може да се досетите, няма случайни неща на този свят. Докато сърфирахме по сладката вълна в Instagram попаднахме на този профил, който промени представите ни за сватбени торти.

Всеки един модел е представен по неподправен начин. Красиви, изящни, тортите, които сме избрали за вас се отличават от всичко виждано досега.

Впечатляващо е как от една скица се ражда сладкарско творение на изкуството.

Някои от тях са нестандартни, но именно затова сме ги избрали.

Харесват ли ви?

След като хвърлите поглед на скицата, така ли си представяте тортата - както на снимката!

И на нас ни бе трудно.

Да, красиви са. В T Bakes Atelier са истински майстори. Със своите сладкарски предложения, chef готвачите биха променили мисленето и на най-скептичните към брака дами.

Е, сега остава да намерим младоженеца.

Избраникът, който ще споделя вижданията ни във всяка една сфера. Този, който не би се съпротивил да има...

...черна торта на сватбата си.