.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Грозно ли е бебето ви?

Евгений Милов | преди 49 седмици
грозно бебе
Снимка: iStock
Никой няма да ви го каже в очите - ето как да разберете

Един от най-големите проблеми на бъдещите родители често е свързан с това как ще изглежда бебето им - хубаво или грозно. В това има известна логика, предвид повърхностните възприятия за хората в днешно време, базирани предимно върху външния им вид, от които са си патили и самите родители в живота. 

Журналистката Джен Ган от "The Cut" предлага хитър начин да разберете дали бебето ви изглежда грозно в очите на останалите. Просто намерете произволна снимка на някое не особено очарователно бебе в интернет и я изпратете на приятелите си, като ги излъжете, че е вашето.

Ако не получите реакция "О, какво сладко бебе", а нещо уклончиво от рода на "Само виж изражението му! Какво умно бебче, изглежда толкова замислено и опознаващо света", знайте, че този човек най-вероятно ви е истински приятел, защото очевидно не може да излъже, че вижда хубаво бебе на снимката, но поне се опитва да замаже положението. 

Това е само половината от схемата обаче, защото следващата стъпка е да му кажете, че сте изпратили без да искате погрешна снимка от телефона си и сега ще му пратите истинска на детето си. Ако реакцията му отново избягва коментари за физическата красота на бебето, вече всичко е ясно.

Никой няма да ви го каже в очите и вероятно никога няма да разберете, че бебето ви е грозно. Може да е, но може и да не е. А може би просто имате неискрени приятели. Бъдете сигурни, че ако бебето ви е красиво, ще получите редица суперлативи като "Господи, какво невероятно бебе", "Това е най-красивото бебе на света" и прочее. Сега вече знаете дали бебето ви е грозно.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?