.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Феноменът майчина интуиция – две реални истории

| преди 4 години
майка и дъщеря
Снимка: Thinkstock
Когато дъщеря й изчезва на плажа, майката просто тръгва нанякъде, накъдето сякаш вътрешен глас й нашепва

В най-общия случай човешките действия се управляват от мозъка. Той разполага с достатъчно информация и опит, за да ни направлява в ежедневието. Когато обаче попаднем в ситуация, за която не сме подготвени и не можем да направим логически връзки, оставяме интуицията да ни води. Резултатите може да са както изключително тревожни, така и невероятно точни. За силата на майчината интуиция има редица истински доказателства. 

Майчината интуиция е като душата – не можеш да я докоснеш, но знаеш, че съществува; не можеш да я видиш, но виждаш колко неща може да промени в живота ти, ако се вслушваш в нея. 

История първа

Как една майка намира изгубеното си дете на плажа

Семейството летува в Созопол с роднини. Почиват и релаксират, но един ден майката изживява най-големия си кошмар! На плажа, след секунда разсейване, малкото й момиченце изчезва. Съпругът тръгва по плажа, за да търси детето. Приятел на семейството се качва на висока дюна и оглежда отгоре. Спасителите също започват да я търсят.

А майката – тя просто тръгва нанякъде, без посока, сякаш е потънала в нищото - нито емоции, нито страх, емоционална дупка!

Гледа, търси я, а нея я няма. И я няма и няма! Просто тръгва нанякъде, накъдето някакъв вътрешен глас не й нашепва. И върви, върви и оглежда всяко дете и продължава без никаква мисъл в главата... 

Докато изведнъж се озова точно пред дъщеря си. А тя - клекнала, ровичка си в пясъка и тихичко си играе.

Гушнах я и в същия момент сякаш някой изтръгна въздуха от дробовете ми. Сълзи и дълбоко насечено дишане! Дано на никоя от вас не й се случва подобно нещо. Светът се срутва изведнъж! Но майчината интуиция е велико нещо! Мисля си, че именно тя ми помогна и ме водеше, за да намеря дъщеря си!”, споделя майката след случилото се.

Очаквайте - История втора

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?