.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ето какво се случва, когато изберете най-добрата си приятелка за старша шаферка на сватбата

Евгений Милов | преди 30 седмици
Facebook/Ashley Hempel Photography - Bonnyville AB
Снимка: Facebook/Ashley Hempel Photography - Bonnyville AB
Най-важната роля на шаферката е да не засенчва булката по време на големия ден. Но...

Старшата шаферка има най-важната роля от всички шаферки по време на сватбата, тъй като оказва практическа и емоционална подкрепа на булката.

Шаферката й помага с воала, сватбени букет и всичко, от което може да има нужда по време на церемонията. Но най-важната роля на шаферката е да не засенчва булката с присъствието си по време на големия ден. 

Както можете да видите от следващите снимки, заснети от Ашли Хемпъл по време на церемония в Албърта (Канада), никой не е предупредил Шерилин Уестър за това...

Фотографката я моли да й асистира, докато прави романтични снимки на младоженците Ребека и Джеймс, но шаферката решава да вдигне фотосесията на следващото ниво, като прави снимките още по-специални с откачените си пози.

Двамата изобщо не подозират какво се случва около нея, докато се целуват влюбено, така че имайте едно на ум, когато решите да поканите най-добрата си приятелка за шаферка на сватбата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?