Издателство "Егмонт" ще зарадва българските фенове на антиутопичната трилогия "Разбий ме" от Тахере Мафи с втората книга – "Разнищи ме". Романът ще се появи на книжния пазар у нас на 28 март, едновременно в хартиен и електронен формат.



Книгата

Джулиет е избягала в Пункт Омега – място за хора с дарби, като нея, и щаб на бунтовническата съпротива. Най-накрая тя е свободна от Възобновителите, свободна от плана им да я използват като оръжие, свободна да обича Адам. Но Джулиет никога няма да може да се раздели със смъртоносното си докосване. Нито пък от Уорнър, който я иска повече, отколкото тя би могла да си представи. Преследвана от миналото си и ужасена от бъдещето, Джулиет знае, че ще трябва да избере между това, което иска, и това, което мисли за правилно. Решение, което би могло да включва и избор между сърцето ѝ и живота на Адам.

Отзивите

Бестселър поредица на New York Times и USA Today, "Разбий ме" и продължението му "Разнищи ме" се издават в над 25 държави, а филмовите права са закупени от 20th Century Fox. "Книга, заредена с наелектризиращи емоции, романтика и напрежение", така описва "Разнищи ме" писателката Ками Гарсия. У нас първата книга в поредицата, публикувана през януари 2015 г., бързо спечели интереса на читателите и се нареди в класацията за най-продавани тийн книги на верига книжарници "Хеликон".

Авторът

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната трилогия "Разбий ме". Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти.