.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Егмонт издава тийн бестселъра „Всеки ден”

| преди 4 години
Всеки ден
Снимка: Егмонт България
Едновременно в хартиен и електронен формат на 4 юли

Нов роман от Дейвид Левитан ще предложи на българските читатели издателство „Егмонт”. Това е „Всеки ден”, която излиза едновременно в хартиен и електронен формат на 4 юли. Номинирана за най-различни престижни литературни награди и бестселър на New York Times, Entertainment Weekly определя книгата като „мъдра и наистина уникална любовна история”. И това не е никак чудно, като се има предвид факта, че авторът й има зад гърба си няколко популярни и успешни романа, сред които „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, написана в съавторство с Джон Грийн. Научете повече...

Книгата

Всеки ден различно тяло. Всеки ден различен живот. Всеки ден влюбен в същото момиче.
Никога няма предупреждение къде ще бъде, кого ще бъде. А се е примирил с това, дори е установил правила, според които да живее: Никога не се привързвай прекалено много. Избягвай да бъдеш забелязван. Не се намесвай.
Всичко е наред до сутринта, в която А се буди в тялото на Джъстин и среща неговата приятелка– Рианън. От този момент нататък всички правила, според които А живее, вече не важат. Защото най-накрая А намира някого, с когото иска да бъде. Всеки ден.

Авторът

Дейвид Левитан е популярен американски автор на книги за тийнейджъри. Сред най-известните му романи се нареждат Nick and Norah's Infinite Playlist, публикуван през 2006 г. и адаптиран за големия екран през 2008 г., „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, написан в съавторство с Джон Грийн, и „Здраво прегърни ме”, която разказва историята на Тайни Купър от „Уил Грейсън, Уил Грейсън”.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?