.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Еднояйчните близначки, които родиха синове в един и същи ден и в една и съща болница

LadyZone.bg | преди 1 година
близ
Снимка: Instagram

Преди малко повече от 9 месеца еднояйчните близначки Джалин и Джанел разбират, че и двете са бременни с момчета. Това, което прави уникална новината за бременността на сестрите е, че и двете са имали сериозни проблеми със забременяването.

 

Джанел дълго време се борела с проблеми с фертилитета, била диагностицирана с поликистозен овариален синдром, хормонално разстройство, уголемени яйчници с малки кисти на външните ръбове и претърпяла една извънматочна бременност. Междувременно Джалин претърпяла два спонтанни аборта.

Двете живеят в различни части на Щатите и когато дошло време за раждане през юни тази година, родителите им трябвало да изберат при Джалин или при Джанел да отидат и кое от двете внучета да видят първо. Затова сестрите решили да раждат в една болница и в един и същи ден.


И двете били в 39 гестационна седмица, когато на 19 юни двете семейства и техните родители се отправили в болницата в Аризона, за да дочакат появата на бебетата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?