Джесика Симпсън е родила здраво момченце, вчера – неделя, 30 юни. Това съобщи ексклузивно за Us Weekly говорителят на певицата и нейния годеник Ерик Джонсън, добавяйки, че двамата се чувстват добре. Малкият е получил ексцентричното име Ейс Канют Джонсън и е дошъл на бял свят с планирано Цезарово сечение в болница в Лос Анджелис.

Джесика на сватба през април 2013 г.

Джесика и Ерик имат и дъщеря Максуел, която е на 14 месеца. През ноември 2012 година се разбра, че певицата е бременна с второто си дете, само 7 месеца, след като беше родила своята дъщеричка.

Татко Ерик и малката Максуел по време на градинско парти по случай рождения ден на малка

През февруари тази година стана ясно какво имеще даде Джесика на бебето, а именно Ейс. Канют пък е в чест на дядото на Ерик по бащина линия, който има шведски корени.

През март Симпсън сподели и че втората бременност й понася по-тежко от първата:

„Тази бременност е тотална противоположност. С Максуел се чувствах чудесно. Можех да правя всичко и да ям всичко. Имах много енергия за изразходване. Този път се чувствам изтощена...”



След като Джесика и Ерик Джонсън бяха гаджета в продължение на 6 месеца, през есента на 2010 г. се сгодиха. Наложи им се да отменят сватбата цели два пъти, заради внезапните бременности на Джесика. Източник близък до двойката казва, че двамата имат намерение да кажат своето влюбено „Да” няколко месеца след второто раждане. Е, очакваме с нетърпение да станат едно щастливо семейство!