Дженифър, която е майка на тригодишните близнаци Макс и Еми призна, че след раждането й се налага да тренира по-усърдно, за да остане слаба и във форма.

И докато преди никога не е внимавала какво и колко си похапва, сега вече се съобразява, тъй като тялото й е различно и изисква повече грижи.

Винаги съм била атлетична и много се радвах на този факт. А и никога не съм била от онези жени, които прекаляват с храната, което винаги ми е било в услуга. Но например, допреди бременността и раждането, никога не  ми се беше налагало да тренирам за корем. Той си беше релефен, бях страшна късметлийка. Но след като бебетата се появиха, нещата са различни.” – споделя тя пред femalefirst.co.uk.

А кое е нещото, което най-много цени във външния си вид? Не, не са прословутите и латино задни части. Отговорът е - кожата, която "засега е чудесна". Дали би се подложила на пластична хирургия? "Не знам", казва Джен, "нямам представа как ще се чувствам, когато съм на 50 или 60. За момента не смятам, че бих. Но когато нещата се променят, може и мнението ми да е друго. Резервирам си правото да си променя позицията по въпроса в бъдеще." споделя звездната майка.