Издателство "Егмонт" радва (по)читателите на "Замръзаналото кралство" и феновете на Джон Грийн с чудесни новини. Във вестникарските павилиони вече може да се открие специално издание, посветено на историята на Анна и Елза, а в книжарниците – колекцията от три зимни истории – "Сняг вали", с участието на Джон Грийн. Научете повече...

ЗАМРЪЗНАЛОТО КРАЛСТВО
Нови комикси, занимания и игри ще открият децата в списание "Замръзналото кралство". То е на цена от 2,99 лв., 32 цветни страници и съдържа подарък - албум и пакетче с лепенки "Замръзналото кралство"! Леденото вълшебство и снежната феерия ще пренесат малчуганите право в Замръзналото кралство, където Елза, Анна и приятелите им ги очакват за приказни зимни игри. Децата ще научат за новите приключения на любимите си герои и ще се забавляват заедно с тях.

Снимки: Егмонт

СНЯГ ВАЛИ
Колекцията е дело на едни от най-утвърдените писатели за тийнейджъри – Джон Грийн, Морийн Джонсън и Лорън Миракъл. Магията на празниците ще завладее читателите с тези забавни и очарователни истории за истинско приятелство, любов и романтика. "Нежни, без да са сълзливи, те ще "сгреят" сърцата на читателите за празниците", коментират от School Library Journal. "Препратки към съвременната култура, забавни романтични развръзки и силни герои отличават книгата от останалите на книжния пазар", допълват от Kirkus Reviews. В края на септември тази година от Universal Pictures съобщиха, че са закупили правата за екранизацията на "Сняг вали".



СПЕЧЕЛЕТЕ книга
Отговорете на въпроса: "Коя е любимата ви зимна история?" в коментар под статията. В играта участвате само с един отговор до 12 декември 2014 година. Имената на 3-ма късметлии, които ще получат "Сняг вали", ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!