.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Децата учат нови думи и опознават света с Мечо Пух

LadyZone.bg | преди 6 години
Мечо Пух
За най-малките читатели - нещо интересно, занимателно и образователно

Четири нови книги с твърди страници и пъстрите приключения на Мечо Пух и приятели предлага издателство „Егмонт България”. Те са подходящи за най-малките и ще ги увлекат да научат повече за света около тях. Вижте какво съдържа всяка книга:

Пух и животните

Мечо Пух - 2

Коте, петел, конче, хамстер и риба – това са животните, с които се срещат Пух и приятелите му от Голямата гора в тази симпатична книга с красиви илюстрации. Героите са представени, заети в обичайни за тях занимания. Така и най-малките читатели могат да надникнат в разнообразния и любопитен животински свят.

Пух и игрите

Мечо Пух - 1

Любимите играчки на най-малките деца са събрани на едно място в тази книга. Мечо Пух и приятелите му показват радостта от игрите – и тези навън, и тези вътре вкъщи, а римуваните стихчета помагат на децата лесно да запомнят думи и словосъчетания по темата.

Пух и цветовете

Мечо Пух - 3

В тази пъстра книга Мечо Пух и приятелите му опознават цветовете, докато се натъкват на различни предмети от реалния свят – и такива, които са част от ежедневието на децата, и такива, които са типични за света на възрастните. Стиховете ще помогнат на всяко дете лесно да усвои думите за основните цветове.

Пух и вкусотиите

Мечо Пух - 4

Супа от тиква, сочен резен диня, ароматен сладкиш – това са част от вкуснотиите, които опитват Мечо Пух и останалите обитатели на Голямата гора. Красивите цветни илюстрации и интересните стихчета ще отворят апетита и слуха на всяко дете и ще го накарат с удоволствие да разлиства отново и отново тази книжка!
 

Ключови думи:Книги, Мечо Пух, Егмонт
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?