22.09.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на управителя на деня Слънцето и на Дева. Въпреки че, ако се роди по собствена воля на този ден и е избрало кармична разплата, то ще е слънчево създание, което ще помага на хората. Ще преодолява трудностите с лекота, но трудно ще приема забавянето на плановете си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си. Денят не е добър избор за предизвикано раждане или за раждане със секцио.

23.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Луната и на Везни. От една страна ще бъде устремено към промени и пътувания, но от друга ще му е тредно да взима бързо решения, заради влиянието на Луната като управител на деня и присъствието й в Телец. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да не надскача възможностите си. Денят е чудесен избор и за раждане със секцио.

Децата, родени през септември - Част 1>>

24.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Марс и на Везни. За представител на Везни ще е устремено към стабилност и лична и професионална, но за да се радва на закрилата на Съдбата, е добре да не поставя парите за своя основна житейска цел. Марс ще му помага да се защитава от ударите на неприятели. Съдбовният му път изисква да общува, но и да преценява добре хората, които допуска до себе си. Денят е чудесен избор и за планово раждане.

 

 

 

 

25.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Меркурий и на Везни. Ще бъде бъбриво, чаровно и омайващо привлекателно, общително, но в същото време умерено и устремено да твори красота. Има възможност за изява в сферата на изкуството. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите по пътя си само.

26.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на знака Юпитер и на Везни. От една страна, ако се е родило само на този ден, е избрало кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. От друга страна ще ги носи с чест, заради осъзнаването на смисъла на кармата и прераждането. Юпитер ще го превърне в борбено и умеещо да се защитава от житейските повратности. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио.

Децата, родени през септември - Част 2>>

27.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Венера и на Везни. Венера упралява знака и затова то ще бъде амбициозно и целеустремено, но ще се стреми да постига целите си в обстановка на стабилни и хармонични отношения с околните. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния и професионалния си живот.

 

28.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Сатурн и на Везни. Сатурн ще е причина за и без това трудно взимащите решение Везни, да се бавят още повече, когато трябва да предприемат нещо спешно. Въпреки това детето ще е амбициозно и целеустремено. Съдбовния му път изисква да гради професионална кариера.

29.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Слънцето и на Везни. Ако само си е избрало този ден, е орисано на най-тежка кармична разплата, за да се научи да е борбено и да върви по пътя си, без да позволява да го спират и отклоняват и да изяви интелекта си. Съдбовният му път изисква да твори положителна карма и да постигне финансова независимост. Денят не е добър избор за раждане със секцио.

Децата, родени през септември - част 3>>

30.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Луната и на Везни. Ще бъде общително, но и меланхолично и съпричастно към чуждите болки и страдания. Да внимава какви хора допуска до себе си. Съдбовният му път изисква да се научи да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.