Терминът ти е през септемри и се чудиш какъв човек ще бъде твоето бебе? Отговорите ще намериш в 4 поредни материала, за всяка седмица от месеца, както и препоръки дали е добре да раждаш чрез секцио или нормално.

1.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Слънцето, управител на деня и на Дева, орисано е да бъде амбициозно и да се стреми към върховете в живота, нито стъпало по-долу. На моменти неговия инат ще му създава врагове. Ето с какво е редно да се справят родителите. Чувствителността му е страховете от болести също са заложени, заради влиянието на Слънцето в Дева и на Луната в Рак. Съдбовният му път изисква да гради успешна професионална кариера.

2.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Луната, управител на деня и на Дева. От една страна, заради присъствието на Луната в Рак и прехода й в Лъв в този ден, ще е меланхолично, чувствително и в същото време властно, но и обичливо. Би било добре да му помогнете бързо да надмогне вътрешните си страхове. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност и да твори само положителна карма.

3.09.2031- Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Марс и на Дева - стабилният земен знак се сблъсква с огнената същност на войнстващата планета и затова то ще защитава правата си агресивно, та дори и да е само с думи. Ще бъде общително, обичливо, но няма да прощава предателствата заради гордостта, заложена му от Луната в Лъв. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си, прекалената си чувствителност и състрадателност, както и да се научи от дете да приема градивната критика.

4.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Меркурий и на Дева, знак, където Меркурий е на своя трон, като негов управител. Въпреки че ако се роди само на този ден е орисано на трудности, заради кармичната разплата, която си е избрало, ще бъде общително, ще говори омайно, но не е изключено заради прехода на Луната от Лъв в Дева, на моменти да изпитва параноичен страх от болести. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре начинанията. Денят не е добър избор за предизвикано раждане или раждане със секцио.

5.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Юпитер и на Дева. Чудесно съчетание, защото огнената планета в този случай помага на Девата да бъде общителна, но и устремена към промени и пътувания, както повелява и вибрация в деня на раждане. Не и изключено заради Луната, която също е в Дева да е силно вкопчено в реда и да го налага и на околните. Съдбовният му път изисква да е добронамерено, щедро, но не бива да прави непоискано добро.

6.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Венера и на Дева. Луната във Везни е допълнение към характера му, който ще го превърне в подредено, но и влюбено в красивото, в хармоничните отношения около него и между хората. Ще се стреми да налага стабилност в живота си и да създава хармония в отношенията, която ще му помогне да успява. Съдбовният му път изисква да внимава какви хора допуска до себе си, защото ще е общително, но не винаги ще ги преценява правилно.

7.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Сатурн и на Дева. Сатурн ще предпазва Девата от страховете, които непрекъснато си внушава, без да има причина. Луната във Везни ще помага на детето да цени красотата и да се развива в сферата на изкуството. Денят му на раждане го поставя сред интелектуалците - единствената среда, в която ще се чувства добре. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ.