Вижте и Част 1Част 2 и Част 3

22.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на Марс. Ако само си е избрало този ден, е орисано на кармична разплата, за да изчисти кармата си от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за планово раждане и за раждане със секцио.

23.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни, ако е родено до 9.11 ч. и на Скорпион, ако е родено след този час, както и на управителя на деня Меркурий. Без значение кой от двата знака си е избрало, то е орисано на кармична отплата и ще се радва на закрилата на Съдбата, ако се научи да се вглежда в себе си и да осъзнава грешките си. Съдбовният му път заедно с управителя на деня Мрекурий са причина да общува, но е в негова полза да внимава кого допуска до себе си.

Децата, родени през октомври 2013 г. – част 1

 

24.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Юпитер. Орисано е да се радва на закрилата на Съдбата и на кармична отплата, ако не се вкопчва в материалното в живота. Юпитер е причината да е борбено и да успява. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите по пътя си, но ще се справя с лекота.

 

25.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Венера. Ще бъде борбено и амбициозно, ще гради професионална кариера в интелектуалната сфера, но и ще е готово да се жертва за нуждаещите си. Съдбовният му пък изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

Децата, родени през октомври 2013 г. – част 2>>

 

26.10.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Сатурн. Ако само си е избрало този ден, е орисано на кармична отплата, причина за трудностите в живота му. Сатурн и Скорпионът ще му помагат да ги преодолява с лекота. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност и хармония. Денят не е добър избор за планово раждане и раждане със секцио.

 

27.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде амбициозно и целеустремено, но и разпиляно и инатливо. Слънцето е причината да е обичливо. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера.

Децата, родени през октомври 2013 г. – част 3>>

 

28.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Луната. Ще бъде устремено да е винаги на върха, но на моменти замислено и меланхолично, което не бива да ви притеснява. Съдбовният му път изисква да работи и да постигне материална стабилност, както и да гради само положителна карма.

 

29.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Марс. Кобинацията е добра, защото ако то само е избрало да се роди в този ден на най-тежка кармична разплата, е длъжно да е борбено и да се превърне в ловец, вместо да го използват. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си. Денят не е добър избор за планово раждане или раждане със секцио.

9 малко познaти факта за репродуктивността при жената>>

 

30.10.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Скорпион и на управителя на деня Меркурий, ще бъде общително, ще омайва с думите си, но ще привлича и неподходящи хора към себе си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре начинанията и действията си.

 

31.10.2013 - Детето, родено в този ден, е поддластно на Скорпион и на управителя на деня Юпитер. Ако само си е избрало този ден, е орисано на кармична разплата - причина за трудностите по пътя му. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да не надскача възможностите си.

10 странни, но ефективни домашни рецепти>>