След първите две част - част 1 и част 2, следва и третата...

15 МАЙ - СРЯДА - децата, родени в този ден са подвластни на Телеца и на Меркурий. Бъбриви и в същото време устремени към стабилност, биха били отлични оратори, защото обичат да ги слушат. В състояние са с безкрайните си сладки приказки да влязат под кожата на всеки, който се окаже в тяхната компания. Денят им на раждане изисква от тях да се откажат от склоннонстта си да използват непочтени методи, за да постигнат целите си. Всичко, постигнато по честен начин, ще могат да множат. Другото лесно ще загубят и задължително ще се провалят. Съдбовният им път изисква да градят с честен труд материалната си стабилност.

16 МАЙ - ЧЕТВЪРТЪК - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Юпитер. Активността им отново ще е в противоречие със спокойния нрав на Телеца. Орисани са съгласно деня си на раждане да не виждат някои истини заради безкрайната си доверчивост. Ще са податливи на ударите на хората от най-близкото си обкръжение, които се възползват от добротата им. Не трябва да позволяват да бъдат изцяло направлявани от околните само защото искат да достигнат определено стъпало в житейската стълбица. По-добре е да го направят със собствени сили, доверявайки се на своя вътрешен глас. Съдбовният им път изисква да овладяват прекалената си чувствителност.

17 МАЙ - ПЕТЪК - децата, родени в този ден са подвластни на Телеца и на Венера - чудесна комбинация, след като сами са си избрали ден на кармична разплата и повече трудности, въпреки че, двойното число е носител на щастливи вибрации. Спазват ли съдбовно наложените си кармични предопределения, това ще им помогне да не ги напускат никога силите, за да могат да преодоляват трудностите, които задължително ще бъдат техен неотклонен спътник. Съдбовният им път изисква да са внимателни и да не прибързват с желанието си непрекъснато да се захващат с нещо ново. Денят не е подхозящ избор за раждане със секцио.

18 МАЙ - СЪБОТА - децата, родени в този ден, ако са го пожелали сами, освен че са подвластни на Телец и на Сатурн, са подвластни и на кармично наказание, заради свое минало прераждане, независимо дали е било предишното или се крие далече в столетията, когато са били материални егоисти. Причинявали са болка на хора, за да се доберат до техните богатства. Родени в сегашния си живот трябва с много доброта и смирение да се научат да отдават себе си и всичко, което им е излишно, в полза на другите. Съдбовният им път изисква да са добронамерени към околните. Денят не е добър избор за раждане със секцио.

19 МАЙ - НЕДЕЛЯ - децата, родени в този ден са подвластни на Телеца и на Слънцето, но въпреки неговото сияние и земното умерено влияние на зодиакалния знак, че са целеустремени и инатливи и очакващи винаги да са възкачени на пиедестал, дори и когато не е заслужен. Съдбовният им път им позволява да общуват с лекота, ако се научат да подбират правилно средата си.

20 МАЙ - ПОНЕДЕЛНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Телец и на Луната. В началото на своя живот те не могат да се отърват от сблъсъци с трудности и несполуки. В точно определен житейски период задължително настъпва положителен обрат. Мечтаното спокойствие се превръща в ежедневие и с известно забавяне започват да се приближават към успехите. Тук отново са от значение делата в миналите прераждания, но каквито и да са били те, осъзнаването със сигурност ще настъпи след момента на мощното пробуждане. Съдбовниаят им път изисква да се справят с трудностите в живота си сами.

21 МАЙ - ВТОРНИК - децата, родени в този ден са подвластни на Близнаци и на Марс. Нелеко съчетание между знака и планетата, защото Близнаци и без това са променливи, а ако се добави и Марсовата агресия ще станат неупрявляеми. Вибрацията на деня е носител на кармичната отплата. Във всички начинания предполага лесна победа, заслужена след редица изпитания през миналите въплъщения. Съдбовнитя им път изисква да изживеят по-голямата част от живота си извън България.