Продължава от Част 3

Характерът на бебето според датата, на която е родено.

22.7.2013 - детето, родено в този ден, ако само си го е избрало, е подвластно на кармична разплата, като през целия си живот ще трябва да се учи на предпазливост и прозорливост. Подвластно е на Рак и Луната, ако се роди до 18.57 ч., а след този час - на Лъв и Луната. Ще бъде обичливо и чувствително. Съдбовният му път изисква да гради материална стабилност със своя труд. Денят не е добър избор за секцио.

23.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде променливо, ще се радва на закрилата на Съдбата, ако се научи да търси причината за неуспехите в себе си, а не в околните. Родено е в Лъв, подвластно на Марс - ще мъсти гневно и ще драска със зъби и нокти, за да защити правотата си. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.

24.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде устремено към стабилност и също ще се радва на кармична отплата и на закрилата на Съдбата, ако не превръща парите в своя основна житейска цел. Родено в Лъв, подвластно на Меркурий, ще е общително и добронамерено. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

25.7.2013 - детето, родено в този ден, ще бъде устремено към интелектуално израстване и развитие, към отлична професионална кариера. Подвластно е на Лъв и на Юпитер и ще умее да гони целите си. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да не прави непоискано добро.

26.7.2013 - детето, избрало да се роди в този ден, също е подвластно на избраната от него самото кармична разплата, която му помага да чисти кармата си от допусканите грешки в минали прераждания. Подвластно е на Лъв и на Венера. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре да внимава кого допуска в живота си. Денят не е добър избор за секцио.

27.7.2013 - детето, родено в този ден, ще е амбициозно и инатливо и често ще е склонно да се разпилява в различни занимания. Подвластно е на Лъв и на Сатурн, затова е добре да не мъсти за провалите си, а да е целенасочено. Съдбовният му път изисква да преодолява само трудностите с живота си.

28.7.2013 - детето, родени в този ден, ще е амбициозно и целеустремено, но и инатливо и упорито. Подвластно е на Лъв и на Слънцето, което управлява знака, затова ще е озарено от добронамереност и желание да е винаги на върха. Съдбовният му път изисква да живее извън родината си през по-голямата част от живота си.

29.7.2013 - детето, родено в този ден, е наказано с най-тежка кармична разплата, затова ако го е избрало само, не бива да се притеснявате. То е длъжно да бъде ловец, да гони устремно целите си, но не и да е жертва, каквото е било в предишни прераждания. Подвластно е на Лъв и на Луната, която го превръща в чувствително и меланхолично, затова е добре да намери най-доброто си поприще са себеизява. Съдбовният му път изисква да стабилизира живота си. Денят не е добър избор за секцио.

30.7.2013 - детето, родено в този ден, ще е общително и упорито ще отстоява целите си, а също така ще защитава познанствата си. Родено е във властта на Лъв и на Марс, които му помагат да е борбено. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера и да е компромисно, когато не е в негова вреда.

31.7.2013 - детето, ако е избрало само да се роди в този ден, е подвластно на кармична разплата, която е причина за трудности. Подвластно е и на Лъв и Меркурий - ще бъде общително и бързо ще се сприятелява. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.