Продължава от Част 1 и Част 2

Разберете какъв ще е характерът и бъдещето на децата, родени през третата седмица на юли.

15.7.2013 -
детето, родено в този ден ще се стреми към стабилност и хармония в живота, но Съдбата му налага изисквания да ги постига само с честен начин, без да е за сметка на нечий провал. Родено е в Рак във властта на Луната, управител на знака. Ще бъде чувствително и меланхолично. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

16.7.2013 - детето, родено в този ден, ако го е избрало само, е орисано на кармично наказание, защото в свое предишно прераждане е било податливо на влияние и не е успявало да изави себе си. В настоящия живот е длъжно да го стори, но в същото време и да се примири с втората позиция в живота. Подвластно е на Рак и на Марс, като планетата в този случай му носи полза, защото го зарежда с борбеност. Съдбовният му път изисква да не надскача своите възможности. Не препоръчвам този ден като избор за секцио.

17.7.2013 - детето, родено в този ден, ако си го е избрало само, е подвластно на кармична разплата, която е причината за трудностите в живота му. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си. Подвластно е на Рак и на Меркурий. Ще умее да говори и да печели хората. Съдбовният му път изисква да общува с лекота и често да сменя средата си. Не препоръчвам този ден като избор за секцио.

18.7.2013 - детето, ако само е избрало да се роди на този ден, е подвластно на най-тежко кармично наказание, заради егоизъм, проявяван в миналите му прераждания. Подвластно е на Рак и на Юпитер, борбено и инатливо. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите само. Денят не е добър за раждане със секцио.

19.7.2013 - детето, родено в този ден, ще е амбициозно, инатливо и непрекъснато устремено да получава признание, та дори и незаслужено. Родено е в Рак повлияно от Венера. Ще дарява щедро обичта си. Съдбовният му път изисква да живее през голяма част от живота си извън България.

20.7.2013 - детето, родено в този ден, ще е колебливо и неуверено, но в същото време щедро и добронамерено. Родено е в Рак подвластно на Сатурн, който ще е причина на моменти прекалено дълго и задълбочено да мисли, преди да вземе решение. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност и хармония в живота.

21.7.2013 - детето, родено в този ден, ще е общително, но често ще е склонно да забравя подадената му ръка и стореното му добро. Подвластно на Рак и на Слънцето, често ще залита в крайности, от обич до омраза, от любов, до ревност. Съдбовният му път изисква да осъзнава и анализира грешките си.