Вижте и другите части - Част 1, Част 2 и Част 3

22.08.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на Юпитер. Отново огън, при това удвоен. За дете, ако е избрало само този ден, орисано на кармична разплата, огнената същност е полезна, за да се справя само с трудностите по пътя си. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си. Датата не е добра за избор за секцио или предизвикано раждане.

23.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на Венера. От една страна ще е заредено с перфекционизъм, а от друга с желание да е полезно и щедро към хората. Променливо и орисано много да пътува, но го научете да търси причината за неуспехите си в себе си, ако иска да се радва на закрилата на съдбата. Съдбовният му път е причината да е прибързано.

24.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на Сатурн. И без това перфекционистът Дева ще е допълнен от наложеното от Сатурн продължително обмисляне на всяко действие, което ще го предпазва от грешки. Радва се на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите като своя основна житейска цел. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да не надскача възможностите си.

25.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на Слънцето. От една страна ще подрежда живота на другите хора, от друга - ще дарява щедро обичта си. Ще бъде устремено към интелектуалното си развитие. Ще гради успешна професионална кариера. Съдбовният му път ще е причината да общува, да сменя често средата си.

26.08.2014 - Детето, родено в този ден, ще е подвластно на Дева и на Луната. Ще бъде амбициозно, с изявен материализъм, но в същото време и меланхолично и на моменти мудно. Луната в Телец му дарява стабилността в живота. Ако само е избрало този ден е орисано на кармична разплата. Съдбовният му път е причината за допълнителни трудности. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27.08.2013 - Детето, родено в този ден, ще е подвладстно на Дева и на Марс. Като вземем под внимание вибрацията в деня му на раждане, ще е истинска фурия. Целеустремено, агресивно и амбициозно, но на моненти и разпиляно - качество, което Девата ще коригира. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън България.

28.08.2013 - Детето, родено в този ден, ще е подвластно на Дева и на Меркурий. Меркурий е управител на знака Дева и ще го превърне в перфекционист и с отлични ораторски възможности. Целеустремено и амбициозно, лесно ще убеждава хората да го следват. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията.

29.08.2013 - Детето, родени в този ден, ще е подвластно на Дева и на Юпитер. Отново комбинация, която този път носи полза, защото материалната Дева и огненият Юпитер ще му помогнат да изпълни мисията на 29 носител на най-тежко кармична наказание, да бъде ловец, а не жертва, естествено, ако само е избрало тази дата на раждане. Съдбовният му път изисква да анализира живота си и да гради професионална кариера. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30.08.2013 - Детето, родено в този ден, ще е подвластно на Дева и на Венера. Ще бъде орисано да общува, да се обгражда с хора, които ще го уважават, а и то тях. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материална стабилност и да постигне финансова независимост - нещо особено важно за него в този живот.

31.08.2013 - Детето, родено в този ден, ще е подвластно на Дева и на Сатурн. От една страна е орисано на кармична разплата, ако само си е избрало този ден. От друга страна Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си, за което ще му помогнат както Девата, така и Сатурн, въпреки че Луната в Рак ще е причината да е обсебващо. Денят не е подходящ за секцио или за предизвикано раждане.