Продължава от Част 1

8.08.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на Юпитер. Отново огнена същност, но ако само си е избрало тази дата, е орисано на кармична разплата, която ще е причина за трудностите в живота му. Ще има засилени материални стремежи. Съдбовният му път изисква да преодолява допълнителни трудности без чужда помощ. Не съветвам родителите да избират тази дата за секцио или за предизвикано раждане.

9.08.2013 - Детето, роденио в този ден, е подвластно на Лъв и на Венера. От една страна е амбициозно и целеустремено, от друга склонно да се разпилява, но не на последно място е и много чувствително и емоционално. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България или много да пътува.

10.08.2103 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на Сатрун. Колкото и да е целеустремено и амбициозно, ще е инатливо и изпълнено с желание да е на върха, но може заради ината си да не стигне до него. Изборът е в негови ръце. Сатурн ще му пречи да греши. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

11.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Слънцето. Ще бъде обичливо и жертвоготовно, но не бива да прави непоискано добро, за да не си печели врагове. Ще съумява да постига стабилни отношения. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера, да е компромисно, но не и когато е в негова вреда.

12.08.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на Луната. Ще бъде чувствително, общително и готово да помогне, но също така ще е обградено от използвачи. Съдбовният му път изисква да работи и да печели с труда си, за да си гарантира финансова независимост, но и да твори положителна карма.

13.08.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на Марс. Ще бъде амбициозно, но и агресивно. Орисано е на кармична разплата, въпреки че числото 13 му дава сили и му носи късмет, ако само си е избрало тази дата. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си. Не съветвам родителите да избират тази дата за секцио или предизвикано раждане.

14.08.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на Меркурий. Устремено към промени и пътувания, но и обвързано с рутината и новото начало, то не бива да е прибързано. Ще бъде общително и ще се чувства добре във всяка среда. Съдбовният му път изисква да умерено и да обмисля добре действията си.