Ето я и поредицата, в която може да разберете какъв ще е характерът на вашето бебе според датата, на която се е родило. Да внимавата бъдещите мами на августовски бебоци.

1.08.2013 - Детето, родено в този ден, ще е подвластно на Лъв и на Юпитер. Приказливо и устремено да общува, но в същото време инатливо, гордо и агресивно, вперено в бъдещето, където го очакват само успехи. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията.

2.08.2013 - Детето, родено в този ден, ще е подвластно на Лъв и на Венера. Обичливо и щедро на чувства, но и лесно ранимо, ако усети, че то самото не е обичано. Ще е склонно да прави непоискано добро. Съдбовният му път изисква да анализира живота си, позволява му да поднася и налага идеите си с лекота, да гради професионална кариера.

3.08.2013 - Детето, родено в този ден, ще е подвластно на Лъв и на Сатурн. От една страна Лъва ще го подтиква да е активно, да се стреми да блести в светлините на прожекторите и в тези на собствените си успехи, но никога в отразена светлина, а от друга страна Сатурн ще го предпазва от резки скокове и неподходящи приятели. Съдбовният му път изисква да работи и да печели с труда парите си, но и да гради само положителна карма.

4.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Слънцето, което е негов управител. Ще сияе и ще е изключително чаровно, но е орисано на кармична разплата, ако само си е избрало тази дата. Трудностите по пътя му при собствен избор няма да са малко, но са му нужни за да изчиси кармата си от минало прераждане. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си. Не съветвам родителите да избират тази дата за секцио или предизвикано раждане.

5.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Луната. Любвеобилно и съпричастно към проблемите на хората. Ще е меланхолично в понеделник, но в същото време устремено към промени и пътувания, но на моменти прiбързано. Съдбовният му път изисква да поставя без прибързаност ново начало.

6.08.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на Марс. Огнена комбинация от гордост, самоувереност, убеденост за неповторимост и незаменимост. Ще е устремено към стабилност на всяка цена. Съдбовният му път изисква да се подчини на Съдбата си и през целия си живот да не надскача възможностите си. Само така успехyt ще е с него.

7.08.2013 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на Меркурий. Ще умее да намира подходящите хора, с които да се обгражда и да успява. Ако някой го предаде, веднага ще го отдалечи агресивно и безкомпромисно. Ще е устремено към интелектуалното си развитие и ще гради професионална кариера. Съдбовният му път изисква да общува, но да внимава кого допуска до себе си.