Децата, родени през април 1 и 2 продължава с третата част:

15 АПРИЛ - ПОНЕДЕЛНИК - Този ден е подвластна Луната и превръща родените в огнения Овен, в чувствителни и състрадателни. В състояние са да влязат под кожата на всеки, който се окаже в тяхната компания, с безкрайните си сладки приказки. За съжаление често са склонни да използват непочтени методи, за да постигнат целите си. Ето какво не бива да допускат. Съдбовният им път позволява да градят професионална кариера, но е за сметка на нечий провал.

16 АПРИЛ - ВТОРНИК - Децата, родени в този ден, са орисани да бъдат подчинени на огнения Овен и в същото време на управителя на знака Марс, но в същото време денят е носител заради вибрация 16 на сериозно предупреждение, с което са длъжни да се съобразят.. Носителите на вибрацията са податливи на ударите на хората от най-близкото им обкръжение, които се възползват от добротата им. Не трябва да позволяват да бъдат изцяло направлявани от околните само защото искат да достигнат определено стъпало в житейската стълбица. Съдбовният им път изисква да градят материална стабилност с труда си и положителна карма.

17 АПРИЛ - СРЯДА - В този ден децата, които се раждат са подвластни на огнения Овен, на Меркурий и на вибрация на кармична разплата. Отново съветвам родителите да не избират деня за секцио, защото в този ден е добре детето да се роди по свое желание, а не насилствено. Спазва ли съдбовно наложените си кармични предопределения, числото 17 ще му помогне да не го напускат никога силите, за да може да преодолява трудностите, които задължително ще бъдат негов неотклонен спътник през първите години от живота му. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си.

18 АПРИЛ - ЧЕТВЪРТЪК - Ето ден на най-тежко кармично наказание, ако е избран от самото дете. От една страна е подвластно на Овен и на Юпитер, а от друга, заради вибрация 18, в свое минало прераждане, независимо дали е било предишното или се крие далече в столетията, е било материален егоист. Тази дата е забранена като избор за секцио. Съдбовният път на децата, родени днес е носител на прибързаност.

19 АПРИЛ - ПЕТЪК - Денят е подвластен на Венера и на зодиакален знак Овен, но самата вибрация 19 е носител на инат. Ако децата, родени днес го надвият, носителят на кармичната отплата 19, дарява щастливите вибрации на успеха. Помага да бъдат преодолявани с лекота трудностите в личен и професионален план. Съдбовният път изисква да са тактични и умерени, въпреки че няма да им е лесно, а също така да не правят непоискано добро.

20 АПРИЛ - СЪБОТА - Всички деца, родени на този ден след 01.40 ч. са подвластни на Телец, но и на вибрация 10 и Сатурн. Те не могат да се отърват от сблъсъци с трудности и несполуки. В точно определен житейски период задължително настъпва положителен обрат. Мечтаното спокойствие се превръща в ежедневие и с известно забавяне започват да се приближават към успехите. Съдбовният им път изисква да общуват, но е добре да внимават кого допускат в живота си.

21 АПРИЛ - НЕДЕЛЯ - Родените в този ден са подвластни на Слънцето, но и на Телец. Ще общуват с лекота, но не бива с годините да унижават хората, които са им помагали. Във всички начинания 21 предполага лесна победа, заслужена след редица изпитания през миналите въплъщения. Съдбовният им път изисква да преодоляват трудностите в живота си без странична помощ.