Искате ли да научите повече за вашето дете, което очаквате да се роди през месец април 2013г.? Тогава следете материалите на Светлана Тилкова-Алена, посветени на това какъв ще бъде характерът им и какво бъдеще ги очаква. В четири поредни материала, ще ви информираме за всяка една от датите и какво вещае тя на детето, родено на нея.

За всички, които не пропускат ден, без да си проверят дневния и да получат съвет за лунния си хороскоп - съвсем скоро ви очаква изненада. Следете ни, за да научите първи подробностите!

1 АПРИЛ - ПОНЕДЕЛНИК - В този ден, подвластен на Луната се раждат много чувствителни и емоционални деца, които ще се оправят добре в живота заради властващата единица в деня им на раждане и заради факта, че са родени в Овен. Съдбовният им път ги предупреждава да не правят непоискано добро, за да не си печелят неприятели.

2 АПРИЛ - ВТОРНИК - Денят е подвластен на Марс. Въпреки че са представители на Овен, чийто управител е Марс, децата, родени в този ден няма да са така активни и агресивни, както се очаква, защото са подвластни на вибрация две в деня на раждане, която ги приучва на умереност, такт и търпение. Ще се стремят да общуват и да се срещат с нови и интересни хора, но рискуват да привлекат и неподходящи заради проява на наивност.

3 АПРИЛ - СРЯДА - Денят, подвластен на Меркурий. Децата, родени в този ден ще умеят да общуват с лекота, да се приспособяват лесно към нова среда, но и те е добре да преценяват с годините кого допускат до себе си. Заради трудностите, заложени им в техния съдбовен път, ще успяват да спират и да се оглеждат, както и да преценят дали вървят в правилната посока.

4 АПРИЛ - ЧЕТВЪРТЪК - Този ден, подвластен на Юпитер, орисва родените деца на кармична разплата. Ако са си го избрали сами, те знаят какво имат да чистят от миналите си прераждания. Ще се справят с трудностите с лекотата, типична за Овена, с помощта на Юпитер. Съдбовният им път изисква да изживеят по-голямата част от живота си извън България. Не съветвам родителите да избират тази дата за секцио, защото може да не е отредената за техните деца.

5 АПРИЛ - ПЕТЪК - Денят е подвластен на Венера - планетата на любовта. Чудесен избор да се роди дете, дори и ако е със секцио. Тези деца ще са променливи, изпълнени с желание да пътуват и да опознават света. В същото време огнената същност на Овена ще бъде притъпена от влиянието на Венера и на съдбовния им път, изискващ да градят стабилност и да живеят в хармония с околните.

6 АПРИЛ - СЪБОТА - Денят е подвластен на Сатурн. Носител е на изискването към родените в този ден деца да градят само положителна карма през целия си живот. Няма да им е лесно, заради факта, че са родени в Овен, но вибрация 6 е носител на стабилност и хармония в живота и ще им помогне, а Съдбовният им път ще ги превърне в интелектуалци.

7 АПРИЛ - НЕДЕЛЯ - Този ден е подвластен на Слънцето. Децата, които ще се родят ще са интелектуалци, които въпреки че са подвластни на Овена, ще са по-умерени и затворени в себе си. Съдбовният им път позволява да градят с лекота материална стабилност, но изисква да творят само положителна карма в живота си, което не е трудно, заради влиянието на Слънцето.