Чудесна новина – богато илюстрованите и изпълнени с ценна и полезна информация меденосладки енциклопедии на Мечо Пух започват да излизат всяка събота във вестникарските павилиони. От 20 септември до 6 декември всяка седмица ще излиза по една книга от 12-те луксозни издания с твърди корици от колекцията, при това на специална цена от 7,99 лв. Първата енциклопедия – „Морските обитатели”, вече може да се открие във вестникарските павилиони.

Колекцията
Добре е да знаете, че информацията както в „Морските обитатели”, така и в останалите издания от колекцията, е адаптирана за деца в предучилищна и начална училищна възраст и поднесена така, че да събуди любопитството на малките читатели. Страниците на енциклопедиите ще отведат малчуганите на едно незабравимо пътешествие из поля, гори, пустини и вечни снегове заедно с Мечо Пух и приятелите ми. Именно обитателите на Голямата гора ще ги срещнат с най-интересните екземпляри от животинското и растително царство. Децата ще наблюдават и изучават насекоми, птици, риби, влечуги и бозайници и ще осъзнаят връзката ни с природата. Пух ще споделя с тях своята почуда, докато изследва различните видове животни и природата. Тигърa ще им представя страхотни и удивителни факти. Прасчо ще ги подканва да прилагат новите си знания в красиво илюстрираните занимателни страници, а Ру ще задава на Кенга простички въпроси и ще открива изумителни факти.

Морските обитатели
Първата меденосладка енциклопедия ще поведе малките читатели на вълнуващо подводно пътешествие из океаните и моретата с Мечо Пух и приятелите му, които ще ги запознаят с разнообразието от морски животни, населяващи планетата ни. Малчуганите ще научат, че не всички морски обитатели са риби. Някои от тях са бозайници като китовете и морските крави, други са мекотели като октопода или членестоноги като рака. Тази и още много любопитна информация, съобразена с възрастта им, децата ще получат от първата меденосладка енциклопедия.

Но това не е всичко! Чудесни разноцветни фотографии съпровождат интересните факти във всяка една от книгите и спомагат за лесното й възприемане. Не се колебайте – съберете колекцията от дванайсет меденосладки енциклопедии и зарадвайте детето си. Тези луксозни многоцветни книги ще му дадат нови и полезни знания и ще го увлекат да научи всичко за безбройните чудеса на природата.