.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да осиновим изоставено животно на "Аз съм с куче"

| преди 3 години
Куче
Събитието е за вас, ако искате да се сдобие с домашен любимец, да получи информация какво животно би било най-подходящо и да си изберете домашен любимец

На 4-ти април отбелязваме Световния ден на бездомните животни. Във връзка с този повод на 3 април (неделя) се организира шествие, насочено срещу бездействието на общините в общинските приюти и безразличието на голяма част от гражданите. Целта е да се насочи общественото внимание към проблема с бездомните животни. 

Изоставените кучета и котки често са жертва на човешката безотговорност, преследвани, малтретирани и убивани.

Целта на шествието е да се стимулират осиновяването на такива животни. То е не само хуманен акт, но и подарък - дар за животното, което няма глас. 

Всеки, който иска да се сдобие с домашен любимец, ще има възможност да получи подробна информация какво животинче би било най-подходящо, какви грижи ще бъдат необходими за отглеждането му, както и да си изберете домашен любимец от вече спасените и чакащи своя човек. 

Срещата ще се състои на 3 април от 12:00 на площад Народно събрание в София. Маршрутът е бул. "Цар Освободител", бул. "Витоша" до НДК. Събитието се организира от НПО "Зоозащита". 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?