Любимите герои на децата се завръщат в поредица от нови книжки с пъзели на „Егмонт България”. Пинокио и Маугли, Рапунцел и Снежанка, Барби, Светкавицата и Матю – всички те оживяват из страниците на новите издания с твърди страници и приказни приключения. Всяка история е придружена от пъстри пъзели, които малчуганите могат да редят, проследявайки вълшебните истории.

Книгите с пъзели вече може да се открият в книжарниците в цялата страна. Нека да надникнем във всяка една от тях...

И заживели щастливо


В тази книга са разказани историите на четири от принцесите на „Дисни”. Аврора, Ариел, Рапунцел и Снежанка побеждават злото и срещат любовта. А наредят ли четирите пъзели, децата ще получат четири красиви картини с чаровните принцеси.

Историята на Симба


Любимият анимационен филм на малчугана е „Цар Лъв”? Тогава книгата с пъзели „Историята на Симба” е точно за него. Ще се забавлява с часове с чудесната приказка и пъстрите пъзели.

Весели момчета


Пинокио, Маугли, Дъмбо и Бамби се откриват на страниците на книгата „Весели момчета”. От нея децата ще научат, че приятелството е най-ценното нещо и ще се увлекат да подредят четири пъзели с различните герои.

Приятели в Радиатор Спрингс


Светкавицата и Матю се завръщат за шеметни приключения в книгата „Приятели в Радиатор Спрингс”. И тук децата ще се зарадват не само на възможността да се потопят в незабравимата история, но и да наредят чудесните пъзели.

Вълшебни тайни


„Барби в Приказка за Малката рускалка” и „Барби Ученичка в академия за принцеси” са двете истории, които ще зарадват децата в книжката „Вълшебни тайни”. Естествено, пъстрите пъзели са неразделна част и от тази книга.

Искате да спечелите един от двата комплекта книги с пъзели – „И заживели щастливо”, „Вълшебни тайни” и „Историята на Симба” или „Приятели в Радиатор Спрингс”, „Весели момчета” и „Историята на Симба”?

Тогава знаете какво да направите – включете се в традиционната ни игра.

Отговорете правилно на въпроса: „От коя година е анимационният филм на „Дисни” „Цар Лъв”? Верните отговори оставяйте като коментар под тази статия. В коментара посочете и за кой комплект играете. В конкурса участвате само с един верен отговор до 26 април 2013 година.

Името на двама печеливши ще бъде изтеглено с жребий и публикувано тук. Успех!