.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Бременна в 7-и месец учудва всички с плочки на корема

| преди 50 седмици
Сара Стейдж
Снимка: Instagram
Ние пък се чудим къде е бебето

През 2015 година моделът Сара Стейдж шокира последователите си със стегнат корем и спортна фигура през цялата си първа бременност. И макар в 9 месец вече да имаше коремче... 

...с втората си бременност тя стига още по-далеч. 

Две години по-късно, тя споделя състоянието си в снимки, на които могат да завидят много модели, незамисляли се никога за майчинство.

В 7 месец тя изглежда така

Сара често прави тренировки, при това с тежести, без да се притеснява от състоянието си. "#7monthsgregnant и се чувствам страхотно. Придържам се към домашни упражнения, които правя 2-3 пъти седмично. не съм престанала да правя и крънчове, въпреки че съм в трети триместър", споделя тя.   

Моделката твърди, че прави всичко това, за да вдъхнови жените да не се отпускат по време на бременността си. "Телата ни са невероятни и се чувствам благословена, че мога да отгледам още едно здраво бебе вътре в мен. Чувствам се добре, когато доказвам на обърканите хора къде грешат. важното е да вярваш в себе си и в собствените си инстинкти." 

С какво спите?