Децата ще се забавляват невероятно с "Близнаците Тапър подемат война (един с друг)" - първа книга в нова поредица, дело на популярния американски сценарист Джеф Родки. Тя ще излезе едновременно в хартиен и електронен формат на 9 май. Поредицата се издава в над 10 държави и се състои от четири книги, представители на характерния жанр художествена литература с илюстрации.



Книгата

"Близнаците Тапър подемат война (един с друг)" е чудесна съвременна комедия с участието на 12-годишните Клаудия и Рийс, които не биха могли да бъдат по-различни един от друг… освен в решителността си да победят в ожесточена война с пакости! Когато обаче състезанието се превръща в битка, в която са позволени всички средства, близнаците трябва да преценят дали усилията да се унищожат взаимно си струват.

Представена като колоритен "устен разказ" от близнаците и техните приятели и включваща снимки, скрийншотове, чат история, онлайн игри и текстови съобщения, "Близнаците Тапър" е изключително забавна и автентична илюстрация на това какво е да растеш в нашия дигитално пренаситен свят.

Авторът

Джеф Родки е автор на хумористичната поредица за деца "Близнаците Тапър" и приключенската поредца Chronicles of Egg. Номиниран за наградата Emmy, той е сценарист на хитови филми като "Татковата детска градина", RV, "Късмет, Чарли" и It's Christmas на Disney Channel.