.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Бездомният Коки и други кучета от приюта в Горни Богоров чакат своите осиновители в кампанията "Подари си приятел"

| преди 1 година
кучета

Коки е едно от първите кучета, прибрани в приюта в Горни Богоров. Той е домашно куче, чиято стопанка умира. Така Коки се озовава в приюта. 5 години е затворен в клетка, но кучешкото му сърце не спира да се надява, че един ден ще намери своите нови стопани. Коки е на 6 години и тежи 13 кг. Много игрив, жизнерадостен и обичлив. Малкият му размер и прекрасният нрав го правят чудесен домашен любимец. Но всъщност всяко животно, попаднало в дома, се превръща в част от семейството!

кучета

Коки и други кучета от приюта в Горни Богров очакват своите осиновители в кампанията „Подари си приятел“, инициирана от „Екоравновесие“ със съдействието на Столична община. Часът и мястото на срещата между хората и най-добрите им приятели са 23 и 30 април от 12 до 18 ч. в Sofia Ring Mall. 

По време на специалното събитие „Подари си приятел“ всеки желаещ може да види, да разходи, да се влюби и да вземе у дома някое от красивите, здрави и обезпаразитени кучета, за които в момента се грижат в приюта в Горни Богров. Осиновяването ще може да се извърши веднага, на място, като процедурата ще е максимално улеснена за любителите на животни с големи и благородни сърца.

Най-добрите приятели на човека, след които има както палета, така и пораснали екземпляри, ще очакват с нетърпение и размахване на опашки своите бъдещи собственици на 23 и 30 април между 12 и 18 часа в амфитеатъра пред мола. А всеки, осиновил кученце, ще получи специален подарък от Zoo center pet hotel&spa–хотел, спа и клиника за домашни любимци в Sofia Ring Mall.

кучета
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?