Bottlerocket е псевдонимът на Тони. Той е на 38-години, баща на две деца. В краткото видео по-долу участва по-малката му дъщеря - на 4г. Живеят близо до Бостън. Започва да снима vines (кратки видеа) през февруари 2013 г. и до момента има над 300 000 последователи. Децата му често са истински звезди. Тони казва "Харесва ми да слушам пародии на парчетата, които са популярни в момента. По-голямата ми дъщеря наистина обича да се снима и много добре разбира какво искам от нея. Проявява търпение към целия процес. По-малката, която участва в компилацията за неделните утрини, е друга история..."

Така че - какво наистина се случва в тези видеа? "Всяка неделя дъщерите ми ходят на танци. По-голямата ми дъщеря излиза с майка си, което означава, че аз и по-малката оставаме заедно сами за около час. След това аз водя нея на танци. Тя си избира сама какво да слушаме ВСЯКА неделна сутрин. Започнах да снимам моите реакции на песните, които избира тя, за да танцува, докато аз проверявам имейла и съобщенията си, пия кафе или просто се опитвам да се събудя. Разбира се отегченото ми изражение е ефект - за да е по-смешно. Дъщеря ми НЕ ме дразни."

"Тя е най-добрата!" - казва татко Тони.

Все пак и въпреки многото фенове, има немалко хора, които не одобряват отношението на Тони към ролята му на баща. Той споделя " Не можех да повярвам, че има негативни коментари в YouTube. Имаше хора, които бяха повярвали, че не обръщам внимание на децата си по цял ден. Тези видеа са кратка снимка на някаква част от ежедневието ни и целта им е да са забавни. Опитвам се да покажа смешната страна на това да си баща. Обичам да чета мнения и на други бащи, които ползват апликацията "Vines" - много от тях ми пишат и ми казват страхотни неща. Целта на всичко това е да забавлявам семейството ми и приятелите ми, всичко останало е просто бонус."