.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

700 булки в Индия получиха бухалки, за да бият мъжете си, ако пият

| преди 2 години
бухалки, булки, възпитание, брак
Снимка: Hindustan times
Домашното възпитание вече е в ръцете на жените

В индийския щат Мадхия Прадеш министърът на социалната справедливост и развитие на селските райони Гопал Бхаргава подари на 700 булки дървени бухалки, с които да налагат младоженците, ако те започнат да прекаляват с алкохола. В Индия често се организират масови сватби, какъвто е и конкретният случай. Подаръците са по идея на местните власти.

Бухалките са два вида, в зависимост от надписите, които са - "За бой по пияници!" и "Полицията няма да се намеси". Въпреки това министър Бхаргава посъветва жените да не вкарват веднага в употреба подаръците си, а първо да поговорят със съпрузите си.

Предвижда се да бъдат раздадени още 10 000 от тези корави подаръци, тъй като алкохолизмът в селските райони на Индия расте главоломно.

бухалки, булки, възпитание, брак
Снимка: Hindustan times
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?